Gazduire Manga&Anime RoSub
Resurse fan fiction/manga/rpg.

Anunt!
Se cauta membrii staff20%

5 participanți

Vampire Academy [+18]

●♥KIM♥●
    ●♥KIM♥●
    New User
    New User

Mesaje Mesaje : 25

Reputatie Reputatie : 0

Vârsta Vârsta : 25

Localizare Localizare : In camera mea :3

Hobby-uri Hobby-uri : Anime

Joburi/Distractii Joburi/Distractii : multeee.....care imi plac

Vampire Academy [+18] Empty Vampire Academy [+18]

Mesaj Scris de ●♥KIM♥● Sam 4 Ian - 22:57

Acesta este noul meu fic cu cativa membri ai forumului. Sper sa va placa ^^
    Apropo, exista si pe un alt forum,dar aici este cu cateva modificari, deci sa nu spuneti ca este plagiat. 
    Continut: Acest fic nu va include personaje anime, ci vor fi personaje creeate de mine si nu voi face abuz asupra lor. 

Chapter I

Agitatie si aglomeratie.  Doar asta pot spune momentan. Era inca lumina, iar soarele se incapatana privind inapoi catre parcarea care devenise de ieri spatiu pentru publicul care se va aduna pentru un concert de vara in aer liber. Ma uitam in stanga si in dreapta dupa prietena mea, cautand-o din priviri fara sa ma misc din loc, dar n-o gaseam.  
      La un momentdat, aud o voce subtire si blanda de fata care ma striga. Cunosteam aceea voce dintr-o mie si stiam ca e Kyung Hae Bin, prietena pe care o cautam. Este o blonda cu o atitudine de invidiat. O cunosc de cand am ajuns la academie si cu timpul am observat ca ne asemanam. Cand ma uit mai atent, observ ca in spatele ei era Boem Seung Mao. Ma gandeam ca v-a veni impreuna cu prietenul ei, dar de data asta nu ma simteam in plus – e si seara mea, nu? El este un tip bine facut cu parul negru, care are o personalitate mai diferita fata de ceilalti. Este pus mereu pe distractii, pe crime, foarte petrecaret,tupeist si foarte amuzant.  Mao nu refuza niciodata o provocare, oricat de periculoasa ar fi.
      In lumea umana, noi avem varste de adolescenti, dar in lumea noastra, avem peste o suta de ani si traim mai mult decat oamenii. Unii dintre noi sunt semi-vampiri, adica nu au baut niciodata sange de om, iar altii sunt vampiri completi. Superiori semi-vampirilor. Lumea asta e mult mai diferita decat lumea noastra. Dar noi suntem aici pentru a ne potoli setea de sange si a invata cat mai multe despre muritori si vampiri la Academia Vampirilor.
      Peste putin timp, in dreptul nostru vine unul dintre jandarmi. Cand se apropie de noi, si il vad mai clar, il privesc amuzant cu gandul la...Hmm, la nimic. Se pare ca baietii se cunosc. Deci asta inseamna ca este unul dintre noi. Dar eu nu-l mai vazusem niciodata pe acest tip. Mao ne facu prezentarile – off ce nu-mi plac! Dar in clipa in care mi-a atins mana, am uitat cum il cheama. Asta este o problema de a mea – cand dau mana cu cineva, ii uit instantaneu numele.  Sau sa fie doar faptul ca am dat mana cu persoane cu pielea fina? 
      Imi intrerup sirul gandurilor datorita vocii unei blonde care aparu de nicaieri langa vampirul din fata mea. Se vedea dupa felul cum arata ca nu e o tipa miloasa si „cuminte”. Toti din academie se feresc de ea deoarece stiu de ce este in stare. Dar...oare o fi sora lui – care inca nu-mi aduc aminte cum il cheama.
     - Iubitule, ai terminat? Il intreaba tipa pe brunet.
     - Da scumpo, ma duc acuma sa ma schimb. Ii poruncii sa astepte aici, apoi o saruta dulce pe gura.
      Mda...ma gandeam ca e iubita lui de la primul cuvant pe care la rostit. Avand in vedere ca ea este o fire mai artagoasa si rea iar el este violent, rautacios si egoist se potrivesc de minune. Exact ca un duo de neinvins.

Timpul pe care l-am petrecut toti cinci, ne-a imprietenit din ce in ce mai mult si am aflat mai multe despre Hana Yukari si Tsubasa Akihiko – da...asa il cheama. Macar voi incerca sa nu-i mai uit numele ca Hana sa nu ma omoare daca ii zic altfel. E chiar foarte periculoasa cand se enerveaza mai ales atunci cand cineva se da la „pisoiasul” ei.
       Peste cateva minute, observ ca am primit un mesaj pe telefon de la sora mea Tsukushi Yamanaka – am uitat complet ca azi s-a inscris la Academie.
     - Hae, trebuie sa plec. Am uitat ca...
     - Stai linistita, stiu despre ce e vorba. Acum ar trebui sa pleci, inante ca sora ta sa se ingrijoreze.
       Ii ascult sfatul fetei, intreptandu-ma spre Academie cu viteza de vampiri. Intr-un final ajung la destinatie si fara sa vreau ma impiedic si cad peste persoana care mi-a iesit in fata. Simteam cum bataile inimi mele incep sa accelereze iar sangele din vene incepea sa fiarba. Nu puteam sa ma ridic de pe el. De pe corpul lui bine facut. Mintea imi spunea ca sa ma ridic si sa fug cat mai departe de el, dar inima imi spunea altceva. Ii auzeam fiecare bataiea a inimi facandu-ma sa ma simt bine. Erau...normale, nu ca ale mele. De mult timp il priveam cu acest sentiment, dar de fiecare data cand vroiam sa vorbesc cu el, nu reuseam sa scont nici macar un cuvant, dapai un salut. Dar acum, vreau sa-mi i-au inima in dinti si sa-mi cer macar scuze.
      Vroiam sa raman asa, pana cand nu ma mai gandeam la el, dar trebuia sa ma ridic. Trebuia sa ajung la Tsukushi inainte ca ea sa ma dea drept disparuta. In cele din urma ma ridic de pe el si totodata ajutandu-l sa se ridice.
     - Imi pare rau, a fost vina mea. Trebuia sa fiu mai atenta cu viteza. Ii vorbesc brunetului cu regret in voce.
     - Nu te scuza, eu nu trebuia sa-ti ies in cale. Vroiam sa ma uit de sora mea, dar se pare ca am dat peste o alta vampiroaica cu chip de inger.
      In acel moment, emotiile incepura sa iasa la iveala, iar sentimentele mele, incepura sa ma faca sa ma indragostesc din ce in ce mai mult de el. Dar...nu pot sa ma indrogostesc -nu dupa cele intamplate in ultima vreme-, dar mai ales, nu ma pot indragosti de cel mai popular baiat din Academie. Nu puteam sa ma indragostesc de Hiro, fratele lui Hana.
        Nu stiam cum v-a reactiona sora lui. Nu stiam daca v-a fi de acord, mai ales ca e in stare sa te omoare daca nu o asculti sau daca te amesteci in planurile ei. E in stare de orice. Imi alung gandurile clatinandu-mi capul, apoi amintindu-mi ca brunetul inca se afla in fata mea. 
      Imi iau ramas bun de la Hiro, apoi ma indrept catre camera in care trebuia sa se afle sora mea. Imi era dor de ea. Nu o mai vazusem de doi ani in lumea umana, dar in lumea noastra ar insemna saptezeci si sase de ani. Ma opresc la usa cu numarul cincisprezece – toate usile erau numerotate, si la fete si la baieti -  de culoare maro inchis. Pun mana incetisor pe clanta apoi o deschid. Dupa aceea usa, in aceea camera, se afla Tsukushi care isi despacheta bagajele. Nu-mi venea sa cred ochilor cat de schimbata era. Parul ei era mult mai inchis la culoare iar look-ul ei era diferit fata de alta data.
      Cand ma observa, isi lua mana de pe bagaj, apoi se apropie de mine si luandu-ma in brate. Uitasem cat de bine era sa fiu langa ea. Sa o am din noua aproape si sa ne distram ca inainte.
      - Ma bucur sa te revad Kim. Imi spuse ea, folosind acel ton bland pe care-l avea.
      - Si eu ma bucur sa te revad Tsukushi.

Legenda:

Kyung Hae Bin ~Chou~ Hae
    Boem Seung Mao ~HazZaRD~ Mao
    Hana Yukari ~nimeni~ Hana
    Tsubasa Akihiko ~nimeni~ Tsubasa
    Hiroto Yukari ~nimeni~ Hiro
    Tsukushi Yamanaka ~nimeni~ Tsukushi
    Kim Yamanaka ~Eu~ Kim

E cam scurt, stiu...dar sper ca va placut, iar cei care vor sa faca parte din fic, va trebui sa-si aleaga personajul din "Legenda", dar doar cel la care scrie "nimeni".  Voi aduce next-ul cand voi putea. V-am pupat! Va astept cu comentariile si critici, daca aveti.

Ultima editare efectuata de catre ●♥KIM♥● in Dum 5 Ian - 11:55, editata de 2 ori
    HazZaRD
    HazZaRD
    V.I.P forum
    V.I.P forum

Mesaje Mesaje : 1007

Reputatie Reputatie : 13

Vârsta Vârsta : 27

Localizare Localizare : Tulcea

Hobby-uri Hobby-uri : Box

Joburi/Distractii Joburi/Distractii : Liceu

Vampire Academy [+18] Empty Re: Vampire Academy [+18]

Mesaj Scris de HazZaRD Sam 4 Ian - 23:16

Deci am ramas fara cuvinte,este super,ai o imaginatie foarte bogata,ai 2-3 mici greseli probabil pentru ca te`ai grabit dar in rest este genial.
    Abea astept continuarea  http://www.smiley-fa
    Haru
    Haru
    New User
    New User

Mesaje Mesaje : 51

Reputatie Reputatie : 7

Vârsta Vârsta : 28

Localizare Localizare : Merphonion

Hobby-uri Hobby-uri : Yaoi <3

Joburi/Distractii Joburi/Distractii : Playing with God.

Mesaj Scris de Haru Sam 4 Ian - 23:25

Uh, uh ~
    Rândul meu, rândul meu;
    Mi-a plăcut mult. Mai ales faptul că ai făcut ca totul să fie uşor de imaginat, împrejurimile, personajele, în prima parte.

Ai câteva greşeli de tastare pe ici pe colo, dar minuscule, nu-s de criticat (aşa cum a zis şi HazZaRD.)
    Mi-ar plăcea ca momentele tensionată să dureze mai mult, exprimate mai cu multă insistenţă, metafore sau glume pe seama atitudinii unui caracter, dar ai recunoscut şi singură că e scurtuţ capitolul, deci nu am să te bat la cap cu aşa ceva :3 .

Ideea e drăguţă, eu una nu prea mă dau în vânt după tematica cu vampiri, dar pare destul de interesant. Nu ai detaliat foarte mult aceste aspecte şi cred că asta am apreciat cel mai mult <3

Aştept next-ul <33 ~
    Baftă!
    HoShIkOo!
    HoShIkOo!
    Fondator forum
    Vampire Academy [+18] Fondat10

Mesaje Mesaje : 1865

Reputatie Reputatie : 55

Vârsta Vârsta : 34

Localizare Localizare : INUKA

Hobby-uri Hobby-uri : Forumuri ficuri

Joburi/Distractii Joburi/Distractii : toate

Mesaj Scris de HoShIkOo! Dum 5 Ian - 9:49

Corectari by Meliss ^^ a scris:
    Acesta este noul meu fic cu cativa membri ai forumului. Sper sa va placa ^^
    Apropo, exista si pe un alt forum,dar aici este cu cateva modificari, deci sa nu spuneti ca este plagiat. 

Continut: Acest fic nu va include personaje anime, ci vor fi personaje creeate de mine si nu voi face abuz asupra lor.

Chapter I

Agitatie si aglomeratie.  Doar asta pot spune momentan. Era inca lumina, iar soarele se incapatana privind inapoi catre parcarea care devenise de ieri spatiu pentru publicul care se va aduna pentru un concert de vara in aer liber. Ma uitam in stanga si in dreapta dupa prietena mea, cautand-o din priviri fara sa ma misc din loc, dar n-o gaseam.  
      La un momentdat, aud o voce subtire si blanda de fata care ma striga. Cunosteam aceea voce dintr-o mie si stiam ca e Kyung Hae Bin, prietena pe care o cautam. Este o blonda cu o atitudine de invidiat. O cunosc de cand am ajuns la academie si cu timpul am observat ca ne asemanam. Cand ma uit mai atent, observ ca in spatele ei era Boem Seung Mao. Ma gandeam ca v-a veni impreuna cu prietenul ei, dar de data asta nu ma simteam in plus – e si seara mea, nu? El este un tip bine facut cu parul negru, care are o personalitate mai diferita fata de ceilalti. Este pus mereu pe distractii, pe crime, foarte petrecaret,tupeist si foarte amuzant.  Mao nu refuza niciodata o provocare, oricat de periculoasa ar fi.
      In lumea umana, noi avem varste de adolescenti, dar in lumea noastra, avem peste o suta de ani(,) si traim mai mult decat oamenii. Unii dintre noi sunt semi-vampiri, adica nu au baut niciodata sange de om, iar altii sunt vampiri completi. Superiori semi-vampirilor. Lumea asta e mult mai diferita decat lumea noastra. Dar noi suntem aici pentru a ne potoli setea de sange si a invata cat mai multe despre muritori si vampiri la Academia Vampirilor.
      Peste putin timp, in dreptul nostru vine unul dintre jandarmi. Cand se apropie de noi, si il vad mai clar, il privesc amuzant cu gandul la...Hmm, la nimic. Se pare ca baietii se cunosc. Deci asta inseamna ca este unul dintre noi. Dar eu nu-l mai vazusem niciodata pe acest tip. Mao ne facu prezentarile – off ce nu-mi plac! Dar in clipa in care mi-a atins mana, am uitat cum il cheama. Asta este o problema de a mea – cand dau mana cu cineva, ii uit instantaneu numele.  Sau sa fie doar faptul ca am dat mana cu persoane cu pielea fina? 
      Imi intrerup sirul gandurilor datorita vocii unei blonde care aparu de nicaieri langa vampirul din fata mea. Se vedea dupa felul cum arata ca nu e o tipa miloasa si „cuminte”. Toti din academie se feresc de ea deoarece stiu de ce este in stare. Dar...oare o fi sora lui – care inca nu-mi aduc aminte cum il cheama.
     - Iubitule, ai terminat? Il intreaba tipa pe brunet.
     - Da scumpo, ma duc acuma sa ma schimb. Ii poruncii sa astepte aici, apoi o saruta dulce pe gura.
      Mda...ma gandeam ca e iubita lui de la primul cuvant pe care la rostit. Avand in vedere ca ea este o fire mai artagoasa si rea iar el este violent, rautacios si egoist se potrivesc de minune. Exact ca un duo de neinvins.

Timpul pe care l-am petrecut toti cinci, ne-a imprietenit din ce in ce mai mult si am aflat mai multe despre Hana Yukari si Tsubasa Akihiko – da...asa il cheama. Macar voi incerca sa nu-i mai uit numele ca Hana sa nu ma omoare daca ii zic altfel. E chiar foarte periculoasa cand se enerveaza mai ales atunci cand cineva se da la „pisoiasul” ei.
       Peste cateva minute, observ ca am primit un mesaj pe telefon de la sora mea Tsukushi Yamanaka – am uitat complet ca azi s-a inscris la Academie.
     - Hae, trebuie sa plec. Am uitat ca...
     - Stai linistita, stiu despre ce e vorba. Acum ar trebui sa pleci, inante ca sora ta sa se ingrijoreze.
       Ii ascult sfatul fetei, intreptandu-ma spre Academie cu viteza de vampiri. Intr-un final ajung la destinatie si fara sa vreau ma impiedic si cad peste persoana care mi-a iesit in fata. Simteam cum bataile inimi mele incep sa accelereze iar sangele din vene incepea sa fiarba. Nu puteam sa ma ridic de pe el. De pe corpul lui bine facut. Mintea imi spunea ca sa ma ridic si sa fug cat mai departe de el, dar inima imi spunea altceva. Ii auzeam fiecare bataiea a inimi facandu-ma sa ma simt bine. Erau...normale, nu ca ale mele. De mult timp il priveam cu acest sentiment, dar de fiecare data cand vroiam sa vorbesc cu el, nu reuseam sa scont nici macar un cuvant, dapai un salut. Dar acum, vreau sa-mi i-au inima in dinti si sa-mi cer macar scuze.
      Vroiam sa raman asa, pana cand nu ma mai gandeam la el, dar trebuia sa ma ridic. Trebuia sa ajung la Tsukushi inainte ca ea sa ma dea drept disparuta. In cele din urma ma ridic de pe el si totodata ajutandu-l sa se ridice.
     - Imi pare rau, a fost vina mea. Trebuia sa fiu mai atenta cu viteza. Ii vorbesc brunetului cu regret in voce.
     - Nu te scuza, eu nu trebuia sa-ti ies in cale. Vroiam sa ma uit de sora mea, dar se pare ca am dat peste o alta vampiroaica cu chip de inger.
      In acel moment, emotiile incepura sa iasa la iveala, iar sentimentele mele, incepura sa ma faca sa ma indragostesc din ce in ce mai mult de el. Dar...nu pot sa ma indrogostesc -nu dupa cele intamplate in ultima vreme-, dar mai ales, nu ma pot indragosti de cel mai popular baiat din Academie. Nu puteam sa ma indragostesc de Hiro, fratele lui Hana.
        Nu stiam cum v-a reactiona sora lui. Nu stiam daca v-a fi de acord, mai ales ca e in stare sa te omoare daca nu o asculti sau daca te amesteci in planurile ei. E in stare de orice. Imi alung gandurile clatinandu-mi capul, apoi amintindu-mi ca brunetul inca se afla in fata mea. 
      Imi iau ramas bun de la Hiro, apoi ma indrept catre camera in care trebuia sa se afle sora mea. Imi era dor de ea. Nu o mai vazusem de doi ani in lumea umana, dar in lumea noastra ar insemna saptezeci si sase de ani. Ma opresc la usa cu numarul cincisprezece – toate usile erau numerotate, si la fete si la baieti -  de culoare maro inchis. Pun mana incetisor pe clanta apoi o deschid. Dupa aceea usa, in aceea camera, se afla Tsukushi care isi despacheta bagajele. Nu-mi venea sa cred ochilor cat de schimbata era. Parul ei era mult mai inchis la culoare iar look-ul ei era diferit fata de alta data.
      Cand ma observa, isi lua mana de pe bagaj, apoi se apropie de mine si luandu-ma in brate. Uitasem cat de bine era sa fiu langa ea. Sa o am din noua aproape si sa ne distram ca inainte.
      - Ma bucur sa te revad Kim. Imi spuse ea, folosind acel ton bland pe care-l avea.
      - Si eu ma bucur sa te revad Tsukushi.

Legenda:

Kyung Hae Bin ~Chou~ Hae
    Boem Seung Mao ~HazZaRD~ Mao
    Hana Yukari ~nimeni~ Hana
    Tsubasa Akihiko ~nimeni~ Tsubasa
    Hiroto Yukari ~nimeni~ Hiro
    Tsukushi Yamanaka ~nimeni~ Tsukushi
    Kim Yamanaka ~Eu~ Kim

E cam scurt, stiu...dar sper ca va placut, iar cei care vor sa faca parte din fic, va trebui sa-si aleaga personajul din "Legenda", dar doar cel la care scrie "nimeni".  Voi aduce next-ul cand voi putea. V-am pupat! Va astept cu comentariile si critici, daca aveti.

Deci, ce am de spus in legatura cu acest fic?

Titlul: Original si cu bun gust, se incadreaza perfect cu continutul fic-ului.
    Tema: Originala, nici nu am cuvinte sa zic ceea ce simt.
    Dialogul: Aici mai trebuie putin lucrat, ca este cam sec si plictisitor. Dialogul se adauga intr-o situatie mai delicata care necesita convorbirea intre doua sau mai multe personaje.
    Naratiunea: Este prezenta si este foarte bine.
    Descrierea: Trebuie sa mai lucrezi la ea, sa descrii sentimentele personajelor, cu mai mult interes.
    Greseli gramaticale: Poti observa mai sus cateva modificari, dar nu ai foarte multe greseli, asa ca felicitari!
    Si inca ceva, ai uitat sa adaugi "Continutul" care reprezita o regula a termenilor de utilizare. Te rog sa-ti dai edit la dic si sa aplici ceea ce e scris cu orange la primul capitol. Multumesc anticipat pentru intelegere.

Opinia mea: Este un fic frumos, desii este primul capitol m-a atras imediat. Astept urmatorul capitol. Bafta !  http://www.smiley-fa 

sarah chan
    sarah chan
    Membru forum
    Membru forum

Mesaje Mesaje : 71

Reputatie Reputatie : 3

Vârsta Vârsta : 29

Localizare Localizare : Undeva in lume

Hobby-uri Hobby-uri : Nothing

Joburi/Distractii Joburi/Distractii : RPG

Mesaj Scris de sarah chan Lun 6 Ian - 0:23

Bun deci acum am terminat de citit primul capitol si mi-a placut foarte mult.
    Titlul mi-a atras atentia deci este perfect.
    Naratiunea si descrierea umpic mai ample daca se poate.

Cat priveste povestea, pai, mi-a placut foarte mult. Nu stiu de ce dar am o atractie pentru vampirasi. Imi place ca e un fic care are deschis la colaborare si mi-ar placea sa fiu Hiro insa nu stiu daca pot, se apropie sesiunile si nu stiu cat timp as avea, dar oricum as vrea sa mai vorbesc cu tine inainte sa ma decid si desigur daca esti si tu de acord.

S-o tii tot asa!

Continut sponsorizat

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Data/ora curentă este: Dum 10 Noi - 23:29